Westcord Art Hotel

Van 20-01-2019 t/m 20-07-2019 Exposeert Marcus een tiental kleurrijke werken in het Westcord Art Hotel te Amsterdam. Deze expositie wordt mede mogelijk gemaakt door BooArt kunstbemiddeling.

Het WestCord Art Hotel 4 stars ligt aan de rand van het historische centrum van Amsterdam, op 15 minuten wandelen door het Westerpark naar het hart van de stad. De moderne en comfortabele kamers beschikken allen over kunstwerken boven het bed.

Het Westcord Art Amsterdam beschikt over een unieke collectie van de beroemde Nederlandse kunstenaar Herman Brood en geeft via BooArt ook opkomende kunstenaars een podium om hun talent te tonen.

Bekend kunstenaar Chiel van Zelst toverde vele kamers van het WestCord Art Hotel Amsterdam om tot kunstwerken. Gasten in het Art Hotel worden hierdoor met een Amsterdamse wauw-factor ontvangen. Het bekende ‘Herman Brood’ kunsthotel in de Spaarndammerbuurt, met de artistieke koeien voor de deur, kreeg vanaf dan nog meer Rock ‘n Roll in de kamers. Iconische Amsterdamse plekjes werden door Van Zelst in een nieuw daglicht gezet.

BooART is een van de grootste Art Exposure netwerken voor kunstenaars in de Benelux. Zij maken kunst toegankelijk voor een breed publiek. Op meer dan 25 locaties in de Benelux biedt BooART een platform en exposure aan meer dan 200 toonaangevende, opkomende en eigenzinnige kunstenaars. Deze locaties zijn altijd vrij toegankelijk van `s morgens vroeg tot `s avonds laat.

Tijdens het installeren van de serie werden de werken van Marcus al gelijk gebruikt als achtergrond voor een mode-shoot door het opkomende Instagram mode merk #Fashion_bySophia

Omdat het kunstwerk “Freddy @ Live Aid” ( Portret Freddy Mercury )al binnen een week verkocht was is deze vervangen door een stadsgezicht van Amsterdam op zondag 27-01-2019. Alle werken zijn nog te bezichtigen tot 20-07-2019 en via BooART verkrijgbaar.