Jouw wens

Is mijn uitdaging…

Sinds Februari 2019 is het mogelijk om een schilderij te laten maken naar jou eigen wens in de typerende vrije Marcus stijl.

Jij weet wat mooi zal staan in jou interieur. Jij weet waar je blij van wordt. Jij weet wat je wil en misschien heb ik dat nou net nog niet geschilderd of is het al verkocht.. Ben je bijvoorbeeld gek op New York en wil je een spontaan stadsgezicht, houd je helemaal niet van figuren en zoek je een totaal abstract kleurrijk werk?… Of wil je jou idool op een mooi doek aan de wand?..

Als je wil kunnen we het onderwerp, maat en kleurstelling bespreken.

Uiteraard is het mogelijk om een goede foto aan te leveren van een afbeelding die je voor ogen hebt maar realiseer je wel dat het geen 1 op 1 kopie gaat worden. De kunstenaar blijft ten alle tijden vrij (Freepainter!) om zijn (on)mogelijkheden en talent te gebruiken in een kunstwerk wat past in zijn stijl. Kwast, paletmes, penseel, spuitbus en sjablonen.. alles wat op dat moment inspireert en voor handen is zal worden gebruikt.

Het onderwerp zal herkenbaar zijn maar verwacht geen perfect uitvergrote foto van je baby, oma of huisdier. Kijk vooral eerst rond in mijn portfolio.

Als de vrije stijl je niet aanspreekt is het beter om je verder te oriënteren.. Ben je echter bereid om je te laten verrassen met een uniek stukje kunst naar jou idee en mijn uitvoering ( welke mij zelf ook vaak verrast ), dan ben je welkom om contact op te nemen via het contact formulier. Ik ben benieuwd naar jouw idee en wensen!

Waar moet je op rekenen als je een kunstwerk in opdracht laat maken?

Tja, dat hangt af van veel factoren. zoals maat, materialen en intensiteit van het werk. Reken ongeveer op “hoogte plus breedte maal 6”. Mail via het contact formulier vrijblijvend je wensen. Samen komen we er wel uit.

 

80 x 80 of 160 x 200 en alles er tussen in, houten of aluminium frame. Het kan allemaal en als het niet op voorraad is bestellen we het, tot op de centimeter nauwkeurig als het moet.

 

En dan…

Tijdens het proces houd ik je eventueel op de hoogte met foto’s. Pas als je akkoord gegeven hebt op de laatste foto of live view gaat het kunstwerk in een definitieve vernis waarmee het voor jaren beschermd is en wordt het voorzien van een ophang beugeltje. Jij hoeft het dan alleen nog af te halen en thuis op te hangen.

Disclaimer portretrecht

Dit houdt kort gezegd in dat als een kunstenaar mensen in opdracht afbeeldt, hij/zei dit niet zonder hun toestemming mag tentoonstellen of anderszins mag publiceren. Elke opdrachtgever aan Marcus geeft bij een opdracht meteen automatisch toestemming aan Marcus om het werk wel tentoon te stellen of anderszins te mogen publiceren.

Marcus behoud zich het recht voor, om zonder opgaaf van reden een opdracht niet aan te nemen of te weigeren.

Voorbeeld van een opdracht 2019

Voorbeeld van een opdracht 2020

 

Voorbeeld van een opdracht 2020.

Zomaar paar opdrachten uit 2021 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zomaar een opdracht voorbeeld uit 2022

Zomaar een opdracht uit 2023