Come 2 Paint!

We gaan in 2021 weer van start, Corona proof! Reserveer alvast!

Het is vanaf 5 juni weer mogelijk om deel te nemen aan Come2Paint! Uiteraard nemen we ook dan de nodige voorzorgsmaatregelen, zodat je veilig kunt deelnemen. We houden voldoende afstand en we houden voorlopig het maximum op 3 deelnemers. Bij binnenkomst kun je je handen reinigen en we vragen iedereen elkaars veiligheid in acht te nemen en thuis te blijven bij verkoudheid, hoesten of koorts.

 

Komen jullie bij mij schilderen? 

Maak kennis met je eigen creativiteit in een inspirerende ruimte, mijn bescheiden atelier! Met je collega’s, vriendinnen of familie. leuke start van je vrijgezellen feestje, je verjaardag, zussendag, teambuilding, bedrijfsuitje of gewoon even gezellig samen uit zijn. Wat je reden ook is, samen maken we er een kleurrijke middag van!

Het is geen strenge workshop of cursus! Het is wel gezellig.

Come 2 paint! is geen cursus. Kennis of ervaring is niet nodig en nee… ik ga je niet in die paar uur goed leren schilderen. Je gaat zelf, maar wel onder mijn begeleiding lekker aan de slag op een leuke manier in een ongedwongen sfeer. Ontdek zo je eigen talent!

Geef je persoonlijke ontwikkeling een boost door deze creatieve twist.

Je gaat bij Come 2 paint! schilderen met acrylverf op doek van ongeveer 30 cm x 40/50 cm ( Andere afmetingen zijn in overleg uiteraard mogelijk). Of wil je liever samen werken aan één groot doek? Stap voor stap maak je met mijn tips een eigen kunstwerk in een thema/onderwerp wat je zelf mag bedenken. Er zijn ook sjablonen en spuitbussen aanwezig om je creatie helemaal eigen te maken. Gebruik emotie en verf om tot originele creaties te komen. Spetter, klieder, smeer en creëer je mooiste kunstwerk. Ben jij een Rembrandt of een Brood?

“Het gaat niet om de bestemming, maar om de reis”

Uiteraard is er ruimte om gezellig te kletsen of elkaar vragen te stellen uit de Kletspot, een pot vol kaarten met grappige vragen, stellingen en hilarische dilemma’s. Het is vandaag geen werk hé! Als je wilt, draaien we ook gezellig (jouw) muziek. De sfeer tijdens Come 2 paint! is uiteindelijk belangrijker dan het resultaat van je schilderij! 

Er is plaats bij Come 2 paint! voor minimaal 3 en maximaal 6 personen, zodat er voldoende ruimte is voor iedereen. Je hoeft niets mee te nemen of voor te bereiden. Koffie, thee, koekjes en eventueel een simpele lunch staan klaar. Alle middelen en materialen worden verzorgd. Dat je niet in je nieuwe kleding komt lijkt mij vanzelfsprekend ook al zijn er natuurlijk schortjes aanwezig. ( acrylverf krijg je achteraf niet meer uit je kleren )

Iedereen gaat naar huis met een zelfgemaakt kunstwerkje!

Come 2 paint! kan al vanaf €50 p.p. incl. onbeperkt koffie & thee, een schilderdoek en gebruik van materialen.
Incl. eenvoudige lunch en jus/melk is de prijs: €55 p.p.

Taart / Wijntje/ Frisje? ook dat is allemaal bespreekbaar tegen meerprijs.

Boek nu!

Come 2 paint! is van 11.00 tot ongeveer 15.00 uur te reserveren op een dag dat het mij en jullie het beste uitkomt! Voorkeur voor doordeweeks maar op een zaterdag of een ander tijdvak is zeker ook mogelijk. Neem contact met mij op, om jouw plannen, datum en wensen te bespreken via het formulier hieronder.

Ik kijk er nu al naar uit!,

 

PS. Mijn atelier is aan de rand van het centrum van Purmerend. Betaald parkeren in de buurt is mogelijk. Je fiets kan je gewoon voor de deur stallen. Of je stapt uit op de Bushalte Gedempte Where Purmerend bus 103 en 301

 


  Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

  ___________________________

  Omdat het geen cursus is waren we nieuwsgierig, we hadden alle 3 nog nooit geschilderd. Marcus wist ons echt te motiveren! Enorm gelachen en elkaar beter leren kennen met die kletspot op tafel. Zelfs nog wat leuks op doek gezet. Dank voor deze gezellige middag!”

  Die 3 meiden van Venda.

  ___________________________

  Opeens ben je bezig met iets waarvan je niet wist dat je het kon of leuk zou vinden. Gelukkig was er onbeperkt koffie zodat we na deze leuke dag door konden met Jesse’s vrijgezellen feestje op de koemarkt”

  Groetjes Kim (namens Jesse’s bende.)

  ___________________________