We kunnen weer exposeren

Al schommelen de versoepelingen nog al wat heen en weer… er zijn weer mogelijkheden om te exposeren vanaf Juli 2021. ( Update Juni – De tour is momenteel in Stuttgart! )

Paul de Graaf van BooArt kunstbemiddeling liep al enige tijd rond met het idee om een aantal kunstwerken te laten “Toeren” langs de hotels van Jaz in the City. Toen hij mij daarover benaderden was ik direct enthousiast. Muziek gerelateerde kunstwerken exposeren in hotels met die naam, daar moest ik aan meedoen. Jaz heeft inmiddels meerdere hotels waaronder Amsterdam waar we de tour aftrappen op 21 Juli. Elke drie maanden gaan de werken dan naar een andere locatie. Zo komen de geportretteerde artiesten via Duitsland en Oostenrijk weer naar Nederland, mits onderweg niet verkocht.

Te zien zijn o.a Tina Turner, Jannis Joplin, Mick Jagger, Elvis en Martin Garrix!!

Mijn werken gaan deze reis aan samen met de prachtige werken van;

Mia van der Moolen

Mia uit Dedemsvaart schildert voornamelijk portretten van families, kinderen en bekende mensen. Zo heeft muzikant Ali B een door Mia van hem gemaakt portret in zijn studio hangen.

JAZ in the City Amsterdam 21-07-2021 (end)

In het Jaz in the City Amsterdam vieren wij de echte gezelligheid op het ritme van een vibrerende metropool – helemaal zonder clichés, maar wel met een mengeling van music, food & art, die tot nu ongekend was.
Het Jaz in the City Amsterdam ligt absoluut op de eerste rang: direct tegenover de Johan Cruijff ArenA, pal tegenover de Ziggo Dome, op loopafstand van de AFAS Live. Het Jaz in the City verandert elke dag ook zelf in een stage voor opkomende local acts in Music, Food en natuurlijk Kunst.

JAZ in the City Vienna – 23-02-2022 – (end)

Jaz in the City opent in Wenen met een euforische, lokale mix van design, kunst en cuisine.  Midden in het centrum tussen de wijk Naschmarkt met zijn vele restaurantjes en de winkelstraten van het 1e arrondissement.

JAZ in the City Stuttgart – (end)

De televisietoren. Mercedes-Benz en zijn beroemde ster, die onvermoeibaar over de daken van Stuttgart draait. En nu ook een Jaz in the City in Stuttgart, het casual designhotel schittert met een nieuwe mix van muziek, kunst en culinaire hoogstandjes

Kijk voor de juiste datums op de site van Booart.nl