Rembrandt in Hilton Garden Inn Leiden

Bubble Art Projects verzorgd vanaf 9 November 2019 een Rembrandt-expositie in het Hilton Leiden.

Hilton Leiden is gerenoveerd, met betere expositieplaatsen. Tijdens deze expositie in de geboortestad van Rembrandt exposeren kunstenaars een recent werk dat gerelateerd is aan Rembrandt. Tijdens de opening kon de kunstenaar over het kunstwerk en zijn werkwijze vertellen. Er waren zo’n zes kunstenaars aanwezig die diverse stijlen kunst toonde. Van Fotografie tot Schilderijen in de stijl van Rembrandt.

Marcus exposeert er momenteel tot 11 Januari 2020 met twee werken. “Selfie with lion” welke was geschilderd voor het Rembrandt project van het Rijksmuseum waar het helaas in de voorronde stranden i.v.m. de massale inzendingen. Het omvat een zelfportret van Rembrandt voor een hele oude schets van hem, de leeuw. Natuurlijk in de kleurrijke dynamische stijl van Marcus. Het andere werk is meer gebaseerd op een schilderij van Van Gogh, de zonnebloemen.. de enige link met Rembrandt is dat hij geboren is in Leiden en Van Gogh zijn moeder in Leiden is begraven. beide werken én die van de overige kunstenaars zijn verkrijgbaar via Bubble Art Projects of het Hilton Hotel t/m 11 Januari.

Welkom in de wereld van Bubble Art Projects.

Zij organiseren (inter)nationale exposities en kunstprojecten vanuit een sterke en uitdagende visie. 
Kunst in de markt zetten, onder de aandacht brengen.  Zij bieden zowel kunstenaars de gelegenheid om hun kunstwerken op een laagdrempelige manier te exposeren en verkopen én bieden kunstliefhebbers de mogelijkheid om met deze kunstenaars in contact te komen. Het motto van Bubble Art Project: Kunst moet overal aanwezig zijn, vooral op onverwachte plaatsen. Zij zijn dan ook constant in beweging.

Hilton Garden Inn Leiden

Hilton Garden Inn Leiden is een award-winnend, modern hotel in Leiden. De thuisbasis van één van de oudste universiteiten van Europa en gelegen in de pittoresque geboorteplaats van Rembrandt. Het hotel ligt op slechts tien minuten afstand van het stadscentrum en is tevens dicht bij de stranden van Katwijk en Noordwijk.