Marcus @ Hilton Paris

Laten we 2020 goed en GROOTS beginnen..

Via BubbleArt Projects kreeg ik de mogelijkheid om met twee werken te exposeren in het Hilton bij Parijs. Deze expositie is gedurende zes weken samen met een paar andere kunstenaars in de lobby van het hotel. 

Bubble Projects verzorgt vaker exposities in Parijs in het Hilton Paris Charles de Gaulle.

Momenteel exposeren hier de volgende kunstenaars tijdens onze nieuwe expositie:

Marcus
Ben Acket
Jolande van Kouwen
Beatrice Admiraal
Julia Maximova
Rita Camphuijsen
Nel van Nistelrooij
Paméla Maria

 

Marcus exposeert er momenteel vanaf 14 Januari 2020 met twee werken. “Selfie with lion” welke was geschilderd voor het Rembrandt project van het Rijksmuseum waar het helaas in de voorronde stranden i.v.m. de massale inzendingen. Het omvat een zelfportret van Rembrandt voor een hele oude schets van hem, de leeuw. Natuurlijk in de kleurrijke dynamische stijl van Marcus. Het andere werk is gebaseerd op een schilderij van Michaelangelo, The creation of Adam. beide werken én die van de overige kunstenaars zijn verkrijgbaar via Bubble Art Projects of het Hilton Hotel Paris t/m 23 Maart.

Welkom in de wereld van Bubble Art Projects.

Zij organiseren (inter)nationale exposities en kunstprojecten vanuit een sterke en uitdagende visie. 
Kunst in de markt zetten, onder de aandacht brengen.  Zij bieden zowel kunstenaars de gelegenheid om hun kunstwerken op een laagdrempelige manier te exposeren en verkopen én bieden kunstliefhebbers de mogelijkheid om met deze kunstenaars in contact te komen. Het motto van Bubble Art Project: Kunst moet overal aanwezig zijn, vooral op onverwachte plaatsen. Zij zijn dan ook constant in beweging.

Hilton Paris Charles de Gaulle Airport

Het Hilton Paris Charles de Gaulle Airport hotel is ideaal gelegen bij Roissy Charles de Gaulle Airport tussen de drie hoofdterminals in een setting met een indrukwekkend, helder verlicht atrium met een magnifiek glazen koepeldak achter de glazen liften. Alle kamers van dit moderne Parijse hotel beschikken over een heldere, eigentijdse inrichting en wifi.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *