Lost and Found @ Galerie Maan

2 November tot 26 November 2018 exposeert Marcus zijn schilderijen samen met werken van Fotografe Thilou van Aken Bij galerie MAAN in Bilthoven.

Een grand opening stond gepland op 2 november om 20.00 uur en iets daarvoor liep het al aardig vol met bekenden en nieuwsgierigen. Onder het genot van een hapje en een drankje was er ruime aandacht voor alle kunstwerken. Beide kunstenaars waren aanwezig om toelichting te geven en vragen te beantwoorden en natuurlijk om gezellig mee te kletsen. Om een uur of 21.00 knalden, na een bijzonder korte speech van Marcus, de Champagne kurk door de ruimte en was de tentoonstelling “Lost and Found” officieel geopend. Alle aanwezige bedankt voor uw komst! Het was een geslaagde avond.

De pop-up galerie zal de gehele maand november gevuld zijn met foto’s van Thilou en schilderijen van Marcus. 

Thilou van Aken is een fotografe die zich heeft gespecialiseerd in Urban exploring, afgekort Urbex, oftewel het bezoeken en fotograferen van verlaten gebouwen of niet openbaar toegankelijke locaties. Deze locaties heeft zij op een unieke manier gevangen in haar werkelijk schitterende foto’s.

Galerie Maan is een pop-up kunstgalerie voor diverse kunstenaars en verschillende soorten bijzondere kunst. Gevestigd in winkelcentrum Kwinkelier te Bilthoven. Als kind struinde kunstenaar Imanuël Maan samen met zijn moeder door de bossen van Bilthoven. En nu opende hij een galerij op de plek waar hij ooit tussen de bomen op zoek was naar zijn dromen en geeft andere kunstenaars de ruimte om hun werk te exposeren. De industriële uitstraling van deze tijdelijke ruimte leent zich goed voor moderne kunststromingen zoals de Urbex foto’s en kleurrijke schilderijen.

Bezoek deze bijzondere duo expositie nog tot 26 November 2018

Elke Donderdag, Vrijdag en Zaterdag open van 12.00 tot 17.00 uur
Galerie MAAN ( naast de Hema )
Kwinkelier 22
3722 AR Bilthoven