kunstroute Purmerend 6 & 7 Oktober

Bezoekers gaan kennis maken met kunstenaars uit Purmerend en directe omgeving, zowel persoonlijk als met hun werk, in hun ateliers of op een gastlocatie. De grote di­versiteit aan kunstdisciplines en het contact met de kunstenaars biedt voor elke bezoeker de mogelijkheid meer te weten te komen over zijn of haar fa­voriete kunstvorm. Als de route uitgewerkt is zal het routeboekje op de site van kunstroute purmerend ter download aangeboden worden.

Kunst in de etalage

Voorafgaand aan de Kunstroute stellen winkeliers in de binnenstad van Purmerend hun etalages een maand lang beschikbaar aan de deelnemende kunstenaars. In elke deelnemende winkel zullen één of meerdere kunstwerken van een kunstenaar prijken. Dit jaar staat het thema Dieren in de kunst centraal. Er wordt een wandelroute uitgezet om alle kunstwerken te kunnen bewonderen. Wandelend langs de etalages kunt u zich alvast voorbereiden op uw bezoek aan de Kunstroute welke het eerste weekend van oktober te zien zijn.

Wandelroutekaartjes en routeboekjes voor de Kunstroute liggen tevens bij de winkels die deelnemen aan de Etalageroute, voor u om mee te nemen.