Koemarkt tot Kunstmarkt 2018

Het is weer voorbij, de Koemarkt tot Kunstmarkt 2018. De eerste keer dat ik mee deed. En ik heb er geen spijt van. Wel zonde van het weer, tot vijf keer aan toe alles omgewaaid. Gelukkig geen schade wat ik bij kramen om mij heen wel zag. Lady of Justice verkocht aan een advocate voor op kantoor, waar kon dit werk mooier terechtkomen… en twee kleine replica’s van Johan. één meneer had ‘m gezien in de krant en vond dat hij zijn ziel in de ogen kon zien, alsof hij er nog was… Mooi compliment. Erg gelachen met een stel jongens die een vrijgezellen feestje hadden, verkleed als ballerina ging de bruidegom op de foto met mijn schilderijen.. bleek hij nog Marcus te heten ook helaas heb ik zelf die foto niet. Tussen de buien door aardig wat mensen gesproken en leuke kunstenaars ontmoet. Veel bekende kwamen ook even kijken, zelfs helemaal uit Zwaag en heemstede. Ontzettend bedankt voor jullie belangstelling. En niet op de laatste plaats, Ada Aukema Schuit bedankt voor de organisatie en dat je mij deze kans gegeven hebt.