De grote verbouwing

Sinds 2016 is mijn studio/atelier steeds een beetje voller komen te staan. O.a omdat ik graag vele maten (grote) doeken op voorraad heb. In de loop der jaren schoof ik steeds meer naar voren en groeide ook de verf en stiften collectie. Terwijl de vloer steeds meer op een schilderij ging lijken en er meer mensen zich aanmelden voor “Come 2 Paint”.

Kortom, het was tijd voor een grote verbouwing, een opfris beurt! Geluk bij een ongeluk besloot mijn favorieten lokale leverancier deze periode met pensioen te gaan en kreeg ik een deel van de winkelstelling (!). Ideaal om alles netjes te ordenen! Goede vriend Jeroen van J.Gans Stofferingen bood aan om de vloer aan te pakken en nadat alles tijdelijk was verhuisd kon het leuke deel beginnen… het indelen van Atelier 2.0.

Veel meer valt er niet over te schrijven dus hieronder een kort foto verslag (Kijk vooral de video onderaan de pagina! Natuurlijk ben je altijd van harte welkom om het atelier live te bezoeken. (binnenlopen als ik er ben of op afspraak). Alle schilderijen staan heel handig in een stelling en uiteraard laat ik je graag werken zien naar jouw wens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *